Klaar om te wonen

Bij een verhuizing komt veel meer kijken dan alleen meubels van A naar B verplaatsen. Je moet ook je spullen in- en uitpakken, lampen ophangen, kasten inrichten en de telefoon en televisie aansluiten. En wat dacht je van overtollig meubilair wegbrengen, vloerbedekking verwijderen, schoonmaken en adreswijzigingen versturen? Hoe fijn zou het dan zijn als je jouw nieuwe woning direct na oplevering kunt betrekken? Met mijn hulp zit jij in no-time in een woning die woonklaar is.

Jouw eigen verhuiscoördinator

Het liefst eerst zelf schoonmaken en de meubels laten verhuizen? Of juist andersom? Jij bepaalt wat je zelf doet en waarvoor je mij wilt inschakelen. Met het woonklaarpakket krijg jij je eigen verhuiscoördinator toegewezen; jouw vaste en vertrouwde aanspreekpunt. Van tevoren, tijdens en na de verhuizing regelt en coördineert deze verhuiscoördinator alle verhuiszaken. Op een professionele manier, want we werken met de Erkende Verhuizer.

Woonklaar - MARIS

De voordelen

  • Jij bepaalt wat we doen. Van het schoonmaken van de woning tot het aansluiten van de wasmachine en van het in- en uitpakken van spullen tot het inrichten en het ophangen van schilderijen.
  • Jouw oude woning wordt niet vergeten. Wij ruimen hem leeg en slaan overtollig meubilair indien gewenst op.
  • Kwaliteit is gegarandeerd; we werken alleen met specialisten.
  • Jij wordt totaal ontzorgd en hebt geen omkijken naar je verhuizing.