Kopersbegeleiding voor de seriematige woningbouw

Als ervaren zelfstandig kopersbegeleider ondersteun ik jou als aannemer of projectontwikkelaar tijdens grootschalige woningbouwprojecten. Ik neem het contact met de bewoner uit handen en verbind hun wensen met commerciële kansen en bouwkundige mogelijkheden voor jouw organisatie. Hoe? Met mijn bouwkundige achtergrond denk ik uitstekend mee en geef ik passend advies.

Wat kopersbegeleiding inhoudt:
- Op klantgerichte wijze coördineren op de meer- of minderwerk wensen van bewoners.
- De wensen van bewoners toetsen op technische uitvoerbaarheid en regelgeving.
- Altijd in samenspraak werken met de aannemer of projectontwikkelaar.
- De plannen op papier zetten en jou voorzien van een klant-en-klaar bouwdossier.

De kopersbegeleiding neemt jou al deze taken uit handen. Zo kan jij je als projectontwikkelaar of aannemer focussen op de core business: woningen ontwikkelen.

Interim, van A tot Z of geheel op maat

Interim

Tijdelijke ondersteuning nodig? Ik verzorg kopersbegeleiding op uurbasis. Ideaal bij drukte of zwangerschapsverlof. Of als je dit als organisatie graag flexibel invult.

Meer informatie

Van A-Z

Kopersbegeleiding vanaf de start van de verkoop tot de oplevering. Inclusief het versturen van nieuwsbrieven aan eindgebruikers tijdens de bouw.

Meer informatie

Geheel op maat

Wil je ondersteuning bij een specifiek deel van het bouwproject, dan is dat mogelijk. Bijvoorbeeld kopersbegeleiding tot ondertekening van de meer- en minderwerklijst.

Meer informatie

Online interactief woningdossier

Ik werk met een online en interactief woningportaal. Hierin houd ik alle documentatie en communicatie van het project bij, zodat alle betrokken partijen (opdrachtgever, eindgebruiker én ikzelf als wooncoach) inzicht hebben en op de hoogte blijven van alle relevante informatie.